Rabo ClubSupport helpt ’t Loo te verduurzamen!

Wij doen dit jaar mee aan Rabo Clubsupport! en jouw stem is geld waard. Tot 11 oktober kan je als lid van de Rabobank je stem uitbrengen voor jouw vereniging. Kunnen we rekenen op die van jou?

Als tennisvereniging willen we alle leden, van jong tot oud, op een leuke en sociale manier laten sporten. Dit willen we op een zo een duurzame en klimaatvriendelijke manier doen. We hebben afgelopen jaar daarom gekozen voor LED-verlichting.

Nu willen we een stap verder gaan en een verdere verduurzaming van ons tennispark bereiken door het aanleggen van zonnepanelen. Hierdoor zullen we voor een groot deel zelfvoorzienend worden in ons energieverbruik en leveren we een positieve bijdrage aan ons leefklimaat.

Wil je ons steunen om dit doel te halen? Breng dan je stem uit van 11 oktober op Lierse Tennis Club LTC ‘t Loo

Elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan snel op https://www.rabo-clubsupport.nl/westland/stemmen We hopen op jouw stem!!!