“En hij Staat”

Donderdag 19 september werden de eerste  voorbereidingen getroffen. Alles moest kloppen voor vrijdag middag. Het grote moment! De vrijdag zou een perfecte dag worden. De oefening zelf startte om half twee. De voorbereidingen van donderdag en vrijdag morgen betaalden zich dubbel en dwars uit.

Na een goede opwarming op vrijdag ochtend startte de ploeg om half twee als een raket. Het eerste onderdeel op de kantine ging van een leien dakje. Daarna twee deuren met een hele schroef. Vervolgens een hele draai om de hal, uitgevoerd met drie dubbele schroeven. Even opblazen en daarna gelijk opbouwen tot binnen-hemelse sferen. Op naar de grande finale en afsprong. Nog even vaart maken richting kantine met een vluchtelement onder het zeil vandaan………………….en ja hoor.

“Hij Staat.”

Iedereen die meegeholpen heeft dit kunststukje weer te volbrengen, onwijs bedankt namens de ballonhal. Kees Aad en Ton.     

Epke  Zonderland werd al 3 keer wereldkampioen aan de rekstok.