Sponsor bijeenkomst

SAVE THE DATE

Vrijdag de 13e , de één wil deze dag liever overslaan, de ander ziet hem puur als ongeluksdag en weer een ander kijkt er al lange tijd naar uit. Maar jij als ondernemer en sponsor van onze tennisvereniging LTC ’t Loo, trekt je er helemaal niets van aan en gaat met ons de strijd aan.

Vrijdag 13 september moet je namelijk vanaf ’s middags 15.00 uur reserveren in je agenda voor de jaarlijkse sponsorbijeenkomst. Na een paar jaar het wat rustiger aan gedaan te hebben met deze bijeenkomst willen wij nu met jullie de strijd aan gaan. En die strijd zal gespeeld worden met een clinic padeltennis.

Om 15.00 uur vertrekken we op de fiets vanaf de parkeerplaats bij LTC ’t Loo naar de tennisvereniging in Naaldwijk waar we jullie kennis laten maken met padeltennis. Hier zullen we tot ongeveer 17.45 uur blijven waarna we terug keren naar ons eigen park waar we dan verder gaan met de festiviteiten.

Onder het genot van een hapje en drankje kan je dan de ervaringen van het padeltennis uitwisselen met de andere spelers. Op het park zullen dan de eerste finales beginnen van het Eetcafé de Witte single & mix toernooi en kan er natuurlijk naar de finales gekeken worden. Mocht je niet willen padellen, maar wel graag willen borrelen en van een buffet genieten, dan kan dit uiteraard ook.

Wacht niet met aanmelden en doe dit meteen, dit kan via deze link. Geef ook aan of je alleen komt of dat je nog een 2e persoon meeneemt. Wij hebben er nu al zin in en hopelijk hebben jullie er ook zin in gekregen. In ieder geval tot vrijdag de 13e !

Bestuur en Sponsorcommissie LTC ‘t Loo