Najaarscompetitie Jeugd

De feestweek is voorbij, de vakantie zit er weer op dus… nu weer tijd om aan tennis te denken.

Op 8 september is de najaarscompetitie voor Rood en Oranje begonnen en op 15 september begint de competitie voor Groen en Junioren. De competitie voor Rood en Oranje eindigt op 6 oktober en voor Groen en Junioren loopt deze door tot en met 27 oktober.

Voordat we beginnen nog even een paar “huishoudelijke zaken”:

 • Een competitiewedstrijd verplaatsen kan alleen vanwege slecht weer. Het verplaatsen omdat het team niet compleet is, is geen geldige reden en kan niet. 
 • Indien je op een bepaalde datum niet kan spelen, regel ruimschoot van te voren binnen je team een vervanger. Is er binnen het team geen vervanger, ga dan zelf (evt. via de Teamcaptains Appgroep) ruim op tijd actief op zoek. Laat dit niet op het laatste moment aankomen. 
 • Op de site van MijnKnltb staan de begintijden. Deze staan, voor zover deze nu bekend zijn, ook op het schema dat in de Teamcaptains Appgroep wordt gedeeld. Zeker bij thuiswedstrijden: WEES OP TIJD, zodat de tegenstander er niet eerder is dan onze eigen spelers. De afspraak is dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. 
 • Ook in het najaar zal er per speelronde een team verantwoordelijk zijn voor de taken van baan coördinator, gastheer/gastvrouw en bardienst. 
  • De baan coördinator houdt toezicht op het baanverloop (zorgt dat banen niet onnodig onbezet blijven) en is het aanspreekpunt aangaande de wedstrijden. 
  • De gastheer/gastvrouw vangt de gasten op, koppelt ze aan hun tegenstander en biedt ze een kopje koffie aan.  Dit geldt voor alle gasten (Rood, Oranje, Groen en Junioren). Voor de jeugd wordt er door de gastheer/gastvrouw limonade klaargezet. 
  • De bardienst wordt in principe door de Kantinecommissie ingevuld. Mocht het zo zijn dat toch de bardienst door een thuis-team moet worden verzorgd, dan geldt dat tijdens de competitiedagen er alleen met een pas (tennis- of pinpas) betaald kan worden. 

Hieronder links naar meer informatie over de teamindelingen, wedstrijdschema’s en adressen tennisverenigingen:

 • Klik hier voor de teamindelingen en het schema welk team wanneer waar speelt (met aanvangstijden zover nu bekend).
 • Klik hier voor de adressen van de uitclubs.

Laat svp even per WhatsApp aan Lesley Kraus (06-22557874) weten wie de teamcaptain (team naam + naam van de teamcaptain) wordt zodat er weer een Teamcaptains Appgroep kan worden aangemaakt voor Groen en voor Junioren.

Voor Rood en Oranje dit graag even doorgeven aan Daniëlle Dekker (06-12807266).