Trainingsweek én Tennisweek voor de jeugd

Beste tennistoppers,

Inmiddels zitten we in de tweede week van de zomervakantie en deze periode vliegt altijd voorbij. Deze vakantie zit altijd vol met leuke activiteiten zo ook bij ons op de vereniging! In de laatste week van de zomervakantie (26 t/m 30 augustus) staan er twee op de planning: de jeugdtrainingsweek en het open jeugdtoernooi. Voor onze jeugd een ideale week om elke ochtend te trainen en dit te combineren met een superleuk jeugdtoernooi in de middag! Hieronder bevindt zich de informatie en de inschrijflink voor beide activiteiten.

Westland Adviesgroep Lierse Tennisweek:

Het open jeugdtoernooi is dit jaar omgetoverd tot de Westland Adviesgroep Lierse Tennisweek. Het wordt ook net iets anders georganiseerd dan een standaard open jeugdtoernooi. Dagelijks staan er categorieën op het programma, die ook in één dag gespeeld worden. Dit betekent dat jij alleen op de dag dat het onderdeel op het programma staat beschikbaar dient te zijn. Om het onderdeel in één dag gespeeld te krijgen, worden er verkorte wedstrijden gespeeld.

Het programma van de Lierse Tennisweek is als volgt:

Dinsdag 27 augustus: Groen 1 Enkel / Groen 2 Enkel / MD 10 t/m 14 / JD 10 t/m 14

Woensdag 28 augustus: Tenniskids Event Rood en Oranje

Donderdag 29 augustus: ME 10 t/m 14 / JE 10 t/m 14 / MD 11 t/m 17 / JD 11 t/m 17

Vrijdag 30 augustus: ME 11 t/m 17 / JE 11 t/m 17 / Groen 1 Dubbel / Groen 2 Dubbel

Iedere deelnemer speelt minimaal 2 wedstrijdjes in een onderdeel.

De kosten zijn €5 per kind per onderdeel.

Klik HIER om je in te schrijven voor de Westland Adviesgroep Lierse Tennisweek.

Jeugdtrainingsweek:

De laatste week van de vakantie is er voor alle jeugd weer de trainingsweek. Er wordt van 9.00-12.00 uur gewerkt aan alle slagen, tactiek en conditie. Verbeter alle slagen en kom daarbij weer lekker in het schoolritme van het eerder opstaan! De kosten voor deze week zijn €70,-.

Klik HIER om je in te schrijven voor de jeugdtrainingsweek.

Voor beide activiteiten zien we jouw inschrijving graag tegemoet!