Inschrijven voor KP Holland Thuisblijverstoernooi

Het is weer tijd om jullie in te schrijven voor het meest gezellige tennistoernooi van het park.. Het KP Holland Thuisblijvers toernooi. Het toernooi vindt plaats in het weekend van vrijdag 2 t/m zondag 4 augustus.

Er wordt gespeelt in poules van 5 mix koppels, waarbij ieder koppel 4 wedstrijden van 1 uur speelt, verdeeld op vrijdag ,zaterdag en zondag.De poules worden ingedeeld met mix koppels met zoveel mogelijk, gelijkwaardige, tennis capaciteiten.

Het inschrijven doe je beiden apart met vermelding van de naam, adres en telefoonnummer van je partner.
De kosten voor deelname zijn € 7.50 per persoon. Inschrijven is alleen mogelijk via Toernooi.nl. Gelieve de verhinderingen te beperken.

Schrijf beiden apart in! Vermeld wel bij de inschrijving ook de naam van je partner .Je partner schrijft ook weer apart in. Dit geldt ook voor eventueel dag leden. Als je geen partner hebt ,kan je je ook inschrijven! Wij zoeken de juiste tennispartner voor je.

Let op: de inschrijving sluit op zondag 28 juli.

De geplande speeltijden zijn:
Vrijdag 19.00 -23.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.
Zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Bij slecht weer kunnen de tijden iets varieren, ook eventueel op de zaterdag avond kan er gespeeld worden.Bij eventuele verhinderingen moeten wij vrij streng zijn, daar is weinig ruimte voor.

Deze keer is er weer het traditionele buffet op zaterdag met een muzikale live omlijsting. En natuurlijk de BBQ zondag als afsluiting. Het thema is Loo-budget. Dus veel plezier voor weinig.
Vanwege het Loo-budget zoeken we leden die nog wat oude grammofoon platen in de kast/doos hebben liggen, die kunnen we zaterdags gaan draaien. Hebben we in ieder geval muziek.

Bij het inschrijven kunnen jullie gelijk het buffet en/of de BBQ aanvinken en betalen. De kosten van het uitgebreide buffet op zaterdagavond zijn € 12.50 p.p. bij inschrijving online. De kosten bij achteraf aanmelding en betaling zijn € 15,00 p.p.
De BBQ op zondag kost € 7.50 p.p. De kosten bij achteraf aanmelding en betaling zijn € 10,00 p.p.

De wedstrijd briefjes met speeltijden kunnen op donderdag 1 augustus worden opgehaald in de tennis kantine ,tussen 19.00 en 21.00 uur.

Wij als organisatie hopen op een geslaagd weekend met traditioneel mooi weer. Ook wordt er voor de kinderen gezorgd met een springkussen en andere leuke dingen. Tot snel!

De toernooi organisatie: Andre v Zon, Nicolet vd Knaap, Petra Varekamp, Petra vd Hoeven en Bram van Vliet.
06-12122497