Kampioenen voorjaarscompetitie

De KNLTB voorjaarscompetitie is nagenoeg ten einde. Alleen de damesteams op donderdag hebben, op het moment van schrijven van dit artikel, op 6 juni nog één speelronde te spelen.

In de afgelopen maanden hebben 64 teams deelgenomen namens onze vereniging. Van al deze teams hebben uiteindelijk 4 teams de champagne mogen ontkurken. Aanstaande donderdag kan zich nog een 5e team daaraan toevoegen.

Tijdens de vrijdagavondcompetitie wist Dames 3 alle tegenstanders te verslaan, waardoor zij zich als kampioen mochten kronen.

Op de zaterdag wist Heren 2 na een razend spannende ontknoping het kampioenschap veilig te stellen.

Selectieteam Heren 1 Zondag maakte het zichzelf de laatste speeldag lastig. Een riante voorsprong werd bijna uit handen gegeven met een 5-1 nederlaag. Gelukkig liet de concurrent ook nog 2 punten liggen, waardoor er toch nog een feestje gevierd mocht worden.

Ondanks dat er op donderdag nog een speelronde te spelen is, is Dames 3 niet meer in te halen door de andere teams in de poule. Aanstaande donderdag zullen zij gehuldigd worden. Wij hopen dat er dan een feestje gevierd kan worden met Dames 11, die ook nog een goede kans maakt op kampioen te worden. Bij de jeugd waren er helaas dit jaar geen kampioenen. Groen 3 was wel heel erg dichtbij het kampioenschap, maar helaas scoorde de concurrent net één puntje meer.

Heren 1 Zondag
Heren 2 Zaterdag
Dames 3 Vrijdagavond
Donderdag Dames 3