Notificaties Clubapp

Veel leden hebben onze Club App geïnstalleerd en deze wordt volop gebruikt. We hopen dat jullie de app makkelijk in het gebruik vinden en alle info en nieuwtjes weten te vinden.

De app is erg makkelijk om op de hoogte te blijven van wat er op de club speelt. Zo kan je ervoor kiezen om notificaties te ontvangen, als er nieuws is. Wanneer je hiervoor kiest krijg je van elk nieuwtje of wijziging een bericht. De ervaring leert dat je dan wel erg veel berichten krijgt. Helaas is het technisch nog niet mogelijk om een keuze te maken voor welke berichten je een notificatie wilt ontvangen. Wil je dus niet overspoeld worden met notificaties, dan raden wij je aan om deze uit te zetten. Ga hiervoor in de Club app naar “Overzicht”, klik op het “Alarmteken”, klik op het “Tandwiel” en zet “Meldingen ontvangen” uit.