Nieuwe Website

Wellicht hebben jullie gezien dat de website is veranderd qua uiterlijk en ook qua indeling. Ook is het laden van website aanzienlijk sneller geworden en is als het goed is deze gebruiksvriendelijker geworden.

Alle informatie over de competities, toernooien, evenementen en activiteiten zijn te raadplegen via het nieuwe menu. Ook kan je deze vinden door op de pagina’s van de website naar beneden te bladeren, ook wel “scrollen” genoemd. Mocht je nog geen kijkje hebben genomen, dan kan je dat hier doen.

Door de menufuncties aan te passen is de website ook gebruiksvriendelijk voor je mobiele telefoon. Wel zijn we nog druk bezig met aanpassingen van de inhoud en de evenementenkalender en er worden nog verbeteringen aangebracht. Samen met de Club app en onze social media, zorgt de vernieuwde website ervoor dat je alle evenementen en nieuwtjes makkelijk kan vinden.

We hopen dat jullie er een hoop gemak en plezier van hebben en dat jullie trots zijn op het resultaat. Wij in ieder geval wel!