Ouder/Kind Toernooi op 30 juni

Soms moet je het laten zoals het is! Wij hebben even wat reacties bij verschillende ouders gepolst over de opzet van het ouder-kind toernooi van dit jaar en hieruit blijkt dat je soms een succesformule niet moet willen veranderen. ? Wij hebben daarom de keuze gemaakt om de opzet terug te brengen naar dat van vorig jaar.

Op deze dag zullen wij weer diverse poultjes maken, waarin een ouder met zijn/ haar kind het op zal nemen tegen de andere koppels. Samen strijden voor de eerste plek in de poule. De dag zal wel worden afgesloten met het alles behalve je racket bonusronde! Wij vragen jullie dus wel om een voorwerp mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een keuken pan, pingpongbatje of een strijkijzer. Originaliteit zal op deze dag zeker beloond worden!
Wij zien jullie graag op 30 juni!
Het Ouder-kind toernooi wordt gespeeld op zondag 30 juni 2019
Rood en oranje       09:30 tot 12:00
Groen en Junioren  13:00 tot 17:00

De kosten bedragen €5,00 per koppel, contant te betalen voor aanvang van de eerste wedstrijd.

De inschrijving is geopend, klik op de onderstaande link om je direct te kunnen inschrijven.
https://forms.gle/QUmJBGbjhgFA38iY7