Sponsornieuws

Vanuit de sponsorcommissie zijn we enorm trots en blij om te kunnen melden dat  2 nieuwe hoofdsponsoren met ons de samenwerking aan gaan en ons financieel gaan steunen.

De nieuwe sponsor voor de Senior selectie is Beautyplants uit De Lier. Westland Adviesgroep wordt sponsor van onze jeugd en verbindt zijn naam aan onze jeugdtoernooien. Dankzij deze steun van Beautyplants kunnen we de selectie teamkleding en ook faciliteiten zoals selectietraining aanbieden. Met hulp van de steun van Westland Adviesgroep kunnen we veel activiteiten voor de jeugd aanbieden, waarbij de prijzen voor deelname laag blijven. Ook kunnen we door deze sponsoren ons beleidsplan voor prestatief en jeugdtennis verder ontwikkelen.

Ook hebben we een nieuwe baansponsor mogen verwelkomen voor baan 4. Dit is JB Westland Montage (specialist in bedrijfsdeuren) uit Monster. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de borden voor de nieuwe sponsorbankjes op baan 4 om deze sponsor aan jullie te kunnen presenteren.

Als het goed is hebben de alle leden uit De Lier en omsteken inmiddels het Clubmagazine en de ledenlijst 2019 ontvangen. In het magzine presenteren we onze vereniging en onze sponsoren die het ons mede mogelijk maken om zoveel activiteiten te organiseren. Onze sponsoren zijn dus zeer belangrijk voor ons als vereniging. Wil je meer van deze sponsoren en al onze sponsoren weten, kijk dan in onze digitale versie van het Clubmagazine 2019.

Wellicht is je ook een nieuwe monitor opgevallen bij tegenover de ingang bij het afhangbord. Op dit scherm zullen we jullie gaan informeren over toernooien, activiteiten, evenementen, menu van de week, nieuws, etc… Ook zullen we jullie onze sponsoren op een mooi opvallende manier gaan presenteren. Aan de inhoud wordt op dit moment hard gewerkt.

Je merkt dat we ook op sponsorgebied niet stil zitten. Wil je ook sponsor willen en ben je benieuwd wat we je te bieden hebben, kijk dan hier. Neem contact op met ons op via sponsorcommissie@ltc-tloo.nl en we gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.