De Club Dubbel 2019 komt er aan!

Via deze weg willen wij graag alle slapende honden wakker maken om zich aan te melden voor het leukste clubtoernooi van de regio: het Rijk Zwaan Club Dubbel toernooi, editie 2019.

Voel je vooral geen vreemde eend in de bijt, want alle niveaus kunnen zich aanmelden. Let goed op dat je je aanmeldt op jouw niveau, want anders ben je in de aap gelogeerd en komt deze later alsnog uit de mouw. Ben je er als de kippen bij, dan heb je de schaapjes mooi op het droge.

Wees welkom van 14 tot 28 juni bij LTC the Zoo!!

Doordeweeks vechten jullie tussen 18:00 en 21.45 uur om een been en in het weekend tussen 10.00 en 20.00 uur (starttijd), maar vooral het publiek gaat ermee heen. We weten dat blaffende honden niet bijten, maar we accepteren weinig verhinderingen tijdens het toernooi. 

Oja; zorg je ervoor dat je beschikbaar bent voor ZooperSunday op 16 juni? Zowel het oude vlees als de jonge apenkoppen kunnen zich vermaken!

Dus vat de koe bij de horens en zorg ervoor dat je jezelf aanmeldt tussen 22 april en 29 mei!