Hollands Feest bij ’t Loo

Wat was het een geweldige opening van het tennisseizoen. Zaterdag 23 maart hadden we een heel gezellig openingstoernooi met veel leden en vrienden van ’t Loo.

Super leuk dat er zoveel tennissers in het thema Hollands Feest verkleed waren. Tussendoor een titanenstrijd om de Oud-Hollandse Spellen Trofee in het gezellige Hollandse Café aan de Lee. We werden verrast door een heerlijk Hollands buffet dat fantastisch was verzorgd. ’s Avonds een geweldig feest met DJ Rob van Veen, DJ Quinsane, Dj Aad, zanger Koos Jansen en DJ Rob Veenman. Wij hebben genoten van iedereen die erbij was.

Met elkaar hebben we een schitterende dag beleefd en het goede doel Team Westland gesteund met het fantastische bedrag van € 7000,-.

Wij bedanken het bestuur van tennisvereniging ’t Loo en Aad, Ben, Robin en Erwin dat wij deze dag samen met jullie voor Team Westland mochten organiseren. Natuurlijk bedanken we ook alle vrijwilligers die ons belangeloos en met heel veel inzet en plezier hebben geholpen om van deze dag een groot succes te maken.

Bedankt dat je er was, het was top!