De buitenbar is weer open


De bar is vanaf dit weekend helemaal klaar voor het nieuwe tennisseizoen en veel zonovergoten dagen.

Afgelopen week is de buitenbar weer grondig schoongemaakt door Aad en Hennie en is de voorraad weer helemaal aangevuld door Richard, Rob en Marcel, zodat een ieder van een drankje en een hapje kan genieten.

Ook kan je natuurlijk, zoals gebruikelijk, tijdens competitiedagen genieten van een overheerlijke maaltijd tegen een zacht prijsje. Of van een goudgeel patatje en verschillende snacks. Houd onze social media en de flyers in de gaten voor wat er qua culinair te genieten valt.

Het volledig team van de KC wenst iedereen een mooi en gezellig buiten seizoen!

Tenslotte willen we iedereen dringend verzoeken om de lege glazen en borden na gebruik terug te brengen naar de bar. Hiermee ontlast je de KC leden en doe je ons een groot plezier! Dus laten we het met zijn allen netjes houden…