AED en EHBO cursus LTC t Loo

Zoals jullie zullen weten, hangt er een AED in onze kantine en sinds kort ook één op de parkeerplaats bij Valto. Op deze manier is er in geval van nood altijd wel een AED in de buurt.

De buitenbar is weer open

De bar is vanaf dit weekend helemaal klaar voor het nieuwe tennisseizoen en veel zonovergoten dagen.

ClubApp heb jij ‘m al?!

Heb je al onze nieuwe Clubapp geïnstalleerd? Via deze app blijf je op de hoogte van het laatste nieuws van ’t Loo, kan je makkelijk je competitie en uitslagen volgen en nog veel meer.

Hollands Feest bij ’t Loo

Wat was het een geweldige opening van het tennisseizoen. Zaterdag 23 maart hadden we een heel gezellig openingstoernooi met veel leden en vrienden van ’t Loo.

Afstandsbediening jeugdhoek…

Wij van de jeugdcommissie zijn heel blij dat we zo’n mooie jeugdhoek hebben gekregen! Helaas is, sinds de infoavond op 13 maart, de afstandsbediening van de tv al kwijt.