Sponsornieuws

Nog even en het tennisseizoen gaat echt van start. Als sponsorcommissie zijn we dan ook al druk bezig met het nieuwe seizoen en met de sponsoruitingen. Zo zullen er binnenkort weer nieuwe vlaggen van onze sponsoren te  bewonderen zijn, zal je de naam van de baansponsor zien schitteren op de bankjes op de door hen gesponsorde baan zien, wordt het sponsorbord bijgewerkt en zijn we druk bezig met het maken van het Clubmagazine. Hierin laten we zien wat we als vereniging zijn en doen, mede door steun van onze sponsoren.

Wil je je als bedrijf presenteren aan 1.250 leden en een positieve bijdrage willen leveren aan de totstandkoming van dit magazine, dan kan je dit doen door een advertentie te plaatsen. Er zijn de volgende mogelijkheden:

  • Advertentie op ¼ pagina € 100
  • Advertentie op ½ pagina € 175
  • Paginagrootte advertentie € 250.

Wil je een advertentie plaatsen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden, laat dit weten via sponsoring@loo.w032c1.whn.mooieserver.nl.

In het clubmagazine presenteren we ook vol trots onze nieuwe sponsor voor Selectie Senioren, namelijk Beautyplants/Mandevillashop.com. Dit bedrijf van de familie Koen gaat onze senior selectie sponsoren en maakt het mogelijk dat ze extra faciliteiten krijgen zoals tennisles en mooie teamkleding. Zo levert Beautyplants/Mandevillashop.com een positieve bijdrage aan de prestatieve kant van onze vereniging.

Naast deze nieuwe sponsor zijn er ook positieve ontwikkelingen qua sponsoring van onze jeugd. We verwachten jullie op korte termijn hierover meer te kunnen vertellen.

Je merkt het, ook aan de sponsorkant gebeurt er dus weer genoeg achter en straks weer voor de schermen! Wil je trouwens ook zo’n mooi reclamebord hebben hangen langs de tennisbaan, dan is er nog voldoende ruimte rondom baan 1 t/m3. Voor maar € 250 per jaar (en de eenmalige kosten voor het maken van het bord) kan je bedrijfsnaam daar ook schitteren. Meer weten, neem contact op via sponsoring@loo.w032c1.whn.mooieserver.nl of geeft het door aan één van de bestuursleden.