Minikamp: cowboys en indianen!

Minikamp was weer een groot succes! Met een recordaantal indianen en cowboys die bleven slapen op ’t Loo, lag de kantine helemaal vol met matjes en luchtbedden. De kinderen deden erg enthousiast mee met het verzamelen van vier dezelfde cowboyhoeden of hoefijzers bij het levend cowboy kwartet en zorgden ervoor dat de zieke indianen de goede kleur pillen kregen.

Natuurlijk aten ze patat en snacks met hun handen, want echte indianen en cowboys hebben geen bestek nodig. Het hoogtepunt van het kamp was volgens de meeste kinderen het smokkelen van goudklompjes naar de zwarte markt. Buiten in het donker met de kans om gepakt te worden, was dat best spannend! Mooi om te zien dat alle kinderen de volgende ochtend na de ochtendgymnastiek, ontbijt en sportrondje weer erg moe maar voldaan richting huis gingen!