Club app LTC ’t Loo

We zijn druk bezig met het testen van onze nieuwe Club app en we willen de app deze maand beschikbaar stellen. Dus voor aanvang van de competitie. Via de Club App van All United kan je je KNLTB rating kijken, je team volgen, uitslagen bekijken wordt je uiteraard op de hoogte gehouden van het laatste nieuws van en activiteiten op onze vereniging.

Je kan deze app gebruiken in plaats van de Mijnknltb.app. Deze is niet meer toegankelijk voor ons, aangezien wij hebben gekozen voor het softwarepakket van All United. De nieuwe All United Club app vervangt dus de vroegere app van de KNLTB en kent dezelfde functionaliteiten. Ook wordt je via de app op de hoogte gehouden van het nieuws op onze vereniging en kan je ook onze social media volgen via je mobiel of tablet. Zo mis je dus niks meer!

Er zijn nog een aantal functionaliteiten die nog getest worden en hierna zullen we de app voor alle leden beschikbaar stellen. We zullen alle leden hierover via de mail en overige kanalen informeren en een instructie geven hoe je app kunt downloaden en gebruiken.