Uitnodiging ALV

Graag nodigen we jullie uit voor de Algemene Leden Vergadering woensdagavond 20 maart in onze kantine. Om 20.00 beginnen we met de vergadering.

We willen met jullie terugkijken op afgelopen jaar en vooral ook vooruit kijken naar het komende jaar en verder. De volgende onderwerpen staan onder andere op de agenda:

  • Aanpassing Bestuursstructuur
  • Beleidskader en ontwikkelingen
  • Jaarcijfers 2018 en begroting 2019
  • Aanleg LED verlichting

Ook dragen wij als bestuur Cor van Staalduinen voor als nieuwe voorzitter en Marcel van der Ende als KC-voorzitter. De ALV kan besluiten over hun benoeming.

Er staan weer een hoop veranderingen te gebeuren, welke voor ons als vereniging belangrijk zijn. We zullen deze aan jullie tijdens deze avond presenteren en bespreken. We hopen zoveel mogelijk van jullie deze avond te mogen zien, want de vereniging zijn en maken we met zijn allen! We zullen tijdens de ALV ook de jaarcijfers van 2018 en de begroting gaan bespreken. Wil je de jaarcijfers voor de ALV ontvangen, dan kan je een mail sturen naar secretaris@loo.w032c1.whn.mooieserver.nl met dit verzoek.

Ook kan je deze avond vanaf 19:00 je nieuwe tennispas in de kantine op komen halen. Deze pas heb je nodig om af te kunnen hangen en de banen te gebruiken om vrij te spelen. Ook krijg je 10% korting op de barprijzen als je met deze tennispas betaalt. Dus kom je pas halen en begin goed het nieuwe tennisseizoen. De pas die je nu krijgt is trouwens geldig voor 2 jaar. Volgend jaar ontvang je dus geen nieuwe. Klik hier voor meer informatie vanuit de KNLTB hierover.

Het valt ons op dat wij niet over van iedereen over de juiste naam- en adresgegevens beschikken. Ben je onlangs verhuisd of is er een wijziging in je gegevens opgetreden, graag deze aan onze ledenadministratie doorgeven. Dit kan door een mailtje te sturen naar ledenadministratie@loo.w032c1.whn.mooieserver.nl .

We zien jullie graag woensdagavond 20 maart bij de ALV.