Voorjaarscompetitie 2019

Over een maand is het al weer tijd voor de KNLTB voorjaarscompetitie. In de maanden april en mei zullen maar liefst 64 teams vanuit onze vereniging deelnemen aan deze competitie. Op mijnkntlb.toernooi.nl kan je kijken wanneer en waar elk team speelt de komende periode.

Op maandag 25 maart wordt er een captainsavond georganiseerd. Tijdens deze informatieavond worden de teamcaptains bijgepraat over verschillende aspecten die bij het spelen van competitie horen. Tevens worden dan de ballen en de formulier uitgedeeld.

Mocht je als deelnemend team nog op zoek zijn naar leuke teamkleding, denk dan ook aan onze kledinglijn. Tegen een aantrekkelijk tarief kunnen jullie flitsend voor de dag komen!

Tevens is er ook nog de mogelijkheid om speciale competitietrainingen te volgen om met de juiste vorm aan de aftrap te verschijnen. Voor de mogelijkheden kan er contact opgenomen worden met Michel Sibma (michel@sibmatennis.nl / 06-50240258).

Vanaf deze plek wensen wij alle teams weer heel veel plezier en succes! Hopelijk kunnen we eind mei de nodige champagneflessen ontkurken!