Team Westland Openingstoernooi

Jawel het is weer zover, de dagen worden langer, de vogels fluiten en de natuur komt weer tot leven. Hoog tijd weer voor ons jaarlijkse Openingstoernooi! Dit toernooi op zaterdag 23 maart staat in het teken van het goede doel en dit jaar gaan alle opbrengsten van deze dag naar Team Westland. Dus door lekker een balletje te slaan, heerlijk te genieten van een buffet en door te feesten steun je Team Westland. Dus trek je tennis- of feestschoenen aan en laten we er een mooi feestje van maken!

Dit jaar houden we dicht bij huis en gaan we voor een “Lekker Hollands Feestje”. De spelers die zich het “meest Hollands” verkleden winnen een prijs.

Naast het tennistoernooi en een heerlijk buffet zullen er activiteiten voor kinderen zijn en zal er gezellige muziek zijn, waarbij heerlijk van een hapje en een drankje kan worden genoten.  De dag wordt afgesloten met een feest waarbij het dak eraf gaat met de Hollandse Avond! Hou de website en social media in de gaten voor het programma en activiteiten van deze dag.

Het toernooi is op zaterdag 23 maart van 13:00 tot 17:00 en als koppel speel je 3 wedstrijden en tussen de wedstrijden door wat oergezellige ‘Oud-Hollandse spelen”. Als speler krijg je ook een buffet aangeboden en dat voor een inschrijfgeld van maar € 25,00 per persoon. Wil je liever niet tennissen, maar wel gezellig mee eten deze dag voor maar € 10,00 p.p., dan is dit ook mogelijk.

Inschrijven kan je hier doen

• Per koppel dient tenminste één persoon lid te zijn van LTC ’t Loo.
• Elke deelnemer dient zich individueel in te schrijven via www.toernooi.nl. 
• Voor deelname van niet KNLTB leden dient het LTC ’t Loo-Lid bij opmerkingen de naam, emailadres, telefoonnummer en bankrekeningnummer van zijn partner te vermelden.

• Mannen-, vrouwen- en mixkoppels kunnen tegen elkaar spelen.
• Er wordt gespeeld in poules elk koppel speelt 3 wedstrijden van een half uur.
• Het inschrijfgeld is €25,- per persoon. Dit is inclusief buffet na afloop van het toernooi. Het toernooi wordt afgesloten met een gezellige Hollandse Avond.

Buffet
• Niet deelnemers aan het openingstoernooi kunnen zich via www.toernooi.nl aanmelden voor het buffet.
• Deelnemers aan het toernooi nemen automatisch deel aan het buffet. 

Wil je Team Westland meer sponsoren dan het inschrijfgeld alleen, dan kan je ervoor kiezen om een blik ballen voor deze dag aan te schaffen voor €15,00 per blik. De tennisballen worden op maat voor je gemaakt en wat is er mooier dan met je eigen ballen lekker te tennissen!

We verwachten dat de inschrijvingen snel zullen gaan, dus wil je gezellig mee doen, schrijf je snel in! Laten we er met zijn allen het seizoen weer feestelijk openen met een mooi opbrengst voor Team Westland. Tot 23 maart!

Organisatie Openingstoernooi (OT@loo.w032c1.whn.mooieserver.nl)

En Vrienden van Team Westland