Nieuwe jeugdhoek

Woensdag 9 januari was het dubbel feest. Onze nieuwe jeugdhoek kon in gebruikt worden genomen en we hadden een super leuk oliebollen toernooi. De kids van Rood Oranje en Groen die op de basisschool zitten, hadden een top middag.

De trainers hadden een heel leuk programma opgezet waar enthousiast aan mee werd gedaan. Er waren ongeveer 60 deelnemers. Na iedere ronde was er warme chocomel en natuurlijk een oliebol. De jeugdhoek was gelijk het favoriete plekje, uiteraard werd er meteen naar tennis gekeken op de TV, maar niet veel later was het YouTube kanaal ook gevonden. We gaan hier nog heel veel plezier mee beleven!

De jeugdhoek werd mede mogelijk gemaakt door de geweldige inzet van: Petra van Os, Aad Kok, Kees Zeestraten, Marcel Ham en Kelvin Sanders (Quality Guard). Namens de jeugd: Bedankt!!

de nieuwe jeugdhoek