Ontwikkelingen Clubapp

Nadat de KNLTB besloten heeft om de MijnKNLTB app stop te zetten, is er voor onze leden geen app meer beschikbaar om jouw prestaties op de tennisbaan goed te kunnen volgen.

De KNLTB biedt verenigingen wel de mogelijkheid om een clubapp aan te schaffen. Als vereniging dien je hiervoor een abonnement af te sluiten. Het bestuur heeft besloten om geen abonnement af te sluiten, waardoor het als lid van ’t Loo niet mogelijk is om de KNLTB Clubapp te gebruiken.

Wel gaan wij waarschijnlijk met een alternatief komen. Onze leverancier van het afhangbord en het ledenadministratiepakket (AllUnited) biedt namelijk ook een app aan die nagenoeg dezelfde functionaliteiten heeft of gaat krijgen als de KNLTB Clubapp. Op dit moment is de ICT commissie in samenspraak met het bestuur bezig om alle wensen en eisen voor deze app in kaart te brengen. Zodra de app aan onze verwachtingen voldoet, zullen wij de app beschikbaar stellen voor de leden. De intentie is om dit te realiseren vóór de start van het zomerseizoen.