Trainen met T.I.M. in 2019

Het nieuwe jaar staat er weer aan te komen en zo ook de goede voornemens.

De fysiotherapeuten van T.I.M. Fysiotherapie staan voor u klaar om u te begeleiden om samen uw doelen te doen verwezenlijken. Alle fysiotherapeuten zijn sportminded en hebben veel ervaring met het opstellen van een training schema, het schema dat bij u past.  Daarnaast kunt u ook deel nemen aan de verschillende groepstrainingen, zoals Pilates, CrossBoxing, HIIT training, Circuittraining, het buikspierkwartier of gewoon trainen in uw eigen tempo.

Oh en ook een leuke extraatje; alle leden van LTC ’t Loo krijgen korting op hun abonnement!!! Kijk hier voor meer info over deze korting

Tot straks in het nieuwe jaar!!!!

Voor eventuele verdere vragen kunt u contact opnemen met bryan@timfysiotherapie.nl of kunt u bellen met 085 040 6038 à keuze nummer 5