Inschrijven voorjaarscompetitie Jeugd

Ondanks dat de winter nog z’n intrede moet doen, is het wel al weer tijd om na te denken over de competitie in het voorjaar van 2019. Vanaf nu is het mogelijk om je op te geven voor deze competitie

De voorjaarscompetitie van de KNLTB zal gespeeld worden in maanden april en mei. In onderstaand overzicht staan de exacte speeldagen van deze competitie.

Voor junioren geldt dat er speelmogelijkheden zijn op:

  • Zaterdagochtend
  • Zondag (hele dag)

 

Vanwege een flinke diversiteit aan competities op zondag voor zowel senioren, junioren als Tenniskids Groen is er beperkte beschikbaarheid voor jeugdteams op deze speeldag. Mocht je op zaterdag beschikbaar zijn, dan zou dat als enorm helpen om iedereen in een team te kunnen plaatsen. Wel is het zo dat er op zaterdag alleen mixcompetitie (t/m 17 jaar) wordt aangeboden. Tenniskids GROEN wordt gelijktijdig met de voorjaarscompetitie afgewerkt. Hierbij is zondag de vaste speeldag. Tenniskids  ORANJE en ROOD loopt komend voorjaar ook grotendeels gelijktijdig met de voorjaarscompetitie.

Wil jij meedoen met één van de bovenstaande competities? Schrijf je dan in door HIER te klikken. Vul het formulier zo volledig mogelijk in.

Mocht je niet alle speeldagen beschikbaar zijn, maar zou je wel graag mee willen doen? Dan kan je er ook voor kiezen om een ‘halve’ plek in te vullen. Vervolgens wordt jij dan samen met een ander iemand, die ook gekozen heeft voor een ‘halve’ plek, ingedeeld in een team.

Daarnaast is er ook een mogelijkheid om je op te geven voor de reservelijst. Dan kan je een keertje gebeld worden om in te vallen in een team.

Als je meedoet met de competitie, dan is het de bedoeling dat je ouders één van de vrijwillige taken tijdens de competitiedagen invult. Op het formulier kan je aangeven welke taak de voorkeur geniet van jouw ouders. Op deze manier proberen we de taken voor de jeugdcommissie te verlichten, zodat het voor iedereen leuk blijft!

Medio januari 2019 krijg je vervolgens bericht of je definitief mag meedoen aan de voorjaarscompetitie.

Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 16 december 2018.

Voor vragen kan je contact opnemen met Ronald Enthoven (062940190 of tc@loo.w032c1.whn.mooieserver.nl)