Cross Fit Trainingen 2019

Het is misschien een beetje vroeg, maar heb jij al nagedacht over goede voornemens voor 2019? Als jij graag het nieuwe jaar een conditionele boost wenst te geven of als je weer fit voor de dag wilt komen in het nieuwe tennisseizoen, dan hebben wij iets voor jou! Speciaal voor onze vereniging zal er vanaf zondag 13 januari weer gestart worden met Crossfit trainingen.

Net als voorgaande jaren zullen de trainingen verzorgd worden door Robert van Rijn, die onder de naam Crossfit 2678 gespecialiseerd is in het geven van dit soort trainingen.

De trainingen zullen plaatsvinden op zondagochtend. Van 10.00u tot 11.00u zijn allereerst de senioren aan de beurt. Van 11.00u tot 12.00u mogen de junioren zich in het zweet werken. De trainingen zullen zowel buiten als binnen plaatsvinden en zijn vooral gericht op het verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen. De trainingssessies zijn specifiek gericht op de spieren die gebruikt worden bij tennis.

Geïnteresseerd? Aanmelden en inschrijven kan via een app. Klik HIER om de app te downloaden en je aan te melden voor de trainingen. Vanuit de app kan je een 10-rittenkaart kopen die je toegang geeft tot 10 sessies. Betalen kan via Ideal. De kosten voor een 10-rittenkaart zijn € 50,-.

Wil je nog meer informatie over CrossFit? Klik dan HIER.