Love, Peace en tennisballen

Dat waren wel dé termen van Eetcafé De Witte -Single & Mix Toernooi- met als thema Flower Power!

Mensen wat was het weer een geslaagd toernooi hè! We blikken even kort terug….

De gekleurde zweetbandjes werden gretig aangenomen bij aanmelden en waar er bij velen wel wat bescheidenheid te bespeuren was met dragen, waren er zeker koppels bij die beweerden dat het samen dragen van de zweetband een belangrijke bijdrage, genoemd bijgeloof, had bij elke wedstrijd die vervolgens weer werd gewonnen! Met de zweetband op door naar de finale plek!

Met 332 inschrijvingen, 487 wedstrijden en 17 speeldagen stonden we weer voor leuke uitdagingen om alles gepland te krijgen en ook nog aan ieders wensen te voldoen, Sudoko is er niks bij!
Gelukkig met elkaars medewerking, met schuiven, overleggen, onderling regelen en ieders creativiteit kwamen we tot de best mogelijke oplossingen.

Het eerste weekend was het ontzettend zonnig en kwamen er veel kinderen naar de kindermiddag om het parcours af te leggen van schminken, fruithapjes maken springen. De goochelaar maakte de kinderen blij met allerlei ballonnen creaties! Terwijl papa en/of mama op het terras de love – peace – en tennisballen sfeer proefden! Ideaal toch… J

Het tweede weekend was het terras omgebouwd tot een Flower Power Festival, het eindfeest van het zomerseizoen! Kleurrijke kussentjes, zitzakken, lounge banken, de DJ op podium onder de pergola maakte het compleet! Vanaf 16u was er relaxte muziek en kon iedereen chillen.
De festival hapjes werden verzorgd door Slagerij Zwaard en NON uit De Lier. Deze waren erg lekker! Naarmate de avond vorderde en de wedstrijden van de baan waren, ging de muziek een tandje harder en de beat kwam erin! Yeah, peace, love and dancing!! Gezellig met elkaar dansen in de buitenlucht wat het een geslaagd (mini) festival maakte!

De laatste week ging in, op weg naar de finales! Het weer zat mee en ook de laatste week beloofde het weer goed te blijven! Wat kan je daar blij mee zijn!
Spannende partijen, wie gaat er door in 2 rondes of wordt toch verslagen door zijn clubgenoten? Tot de laatste bal geslagen is, is het nog niet beslist!
Vrijdagavond was finale avond, het park liep vol supporters. De finalisten op de baan, strijdend om hun nummer 1 of 2 plek. Met daarna nog een gezellige feestavond werd het toernooi goed afgesloten.

Inmiddels staat de ballonhal er weer op en kijken wij terug op een geslaagde 17 dagen, hopelijk jullie ook. Volgend jaar weer!

Sportieve groet van de wedstrijdleiding

Ard, Derek, Carli, Joyce, Kim, Mendy, Steef en Ruud

winnaars 2018