Jeugdselectie in het nieuw

Op vrijdagmiddag 21 september werd door de jeugdselectie een aftrap gegeven aan het winterseizoen. Allereerst werden er door onze sponsor TIM Fysiotherapie diverse fysieke tests uitgevoerd om de fitheid van de selectiespelers te kunnen meten. Aan de hand van de uitslagen kan er gekeken worden waar er de komende winter nog aan gewerkt moet gaan worden om volgend seizoen superfit aan de start van de competitie te verschijnen.

Na de fysieke inspanningen werd er nog een presentatie gegeven door de technische commissie en de trainers over de inhoud van selectietennis. Daarnaast gaf TIM Fysio nog een presentatie over spierbelasting en het voorkomen van blessures.

Tevens was deze middag een mooi moment om de gehele jeugdselectie op de foto te nemen met hun nieuwe selectiekleding (de kledinglijn van ’t Loo). Mede dankzij onze hoofdsponsor van de jeugd, Vandenende Adviesgroep, kan deze nieuwe kleding kosteloos aan de jeugdselectie aangeboden worden!