Plaatsing AED

Onlangs hebben wij samen met Valto en Odis een AED laten plaatsen op het gezamenlijke parkeerterrein van onze verenigingen. De AED van Valto was toe aan vervanging en dit leek ons ene goed moment om een AED te plaatsen op een openbare ruimte die makkelijk toegankelijk is voor sporters en bezoekers van de verschillende accommodaties. De AED is aan de buitenkant van het hek bij Valto geplaatst en 24 uur per dag te gebruiken.

Wij hebben als vereniging ook de beschikking over een AED in onze kantine, maar s’-nachts is de kantine afgesloten en de AED niet bereikbaar. Ook is onze AED niet goed bereikbaar voor bezoekers van de andere sportverenigingen. Ten tijde van nood telt elke seconde en het leek ons dus goed om ons steentje aan de plaatsing van een nog beter bereikbare AED bij te dragen. Http://www.ad.nl/westland/iedereen-bij-lierse-sportvereniging-kan-nu-bij-de-aed~a9c833fd/

Wij gaan als vereniging ook cursussen voor het gebruik van de AED geven. Hoe meer mensen de AED kunnen bedienen, hoe meer levens er gered kunnen worden. Hou de nieuwsbrief voor de data en locatie in de gaten en we hopen dat veel van jullie de cursus zullen volgen.