Een opgeblazen gevoel

Na zes maanden rust in mijn luxe privégarage was ik blij dat ze weer aan mijn flappen begonnen te trekken. Met bed en al werd ik weer naar buiten gesleept en met uiterste precisie op het plekje gezet waar ik in het voorjaar opgevouwen en ingerold aan mijn zomer-rust begonnen was. Een paar meter verderop zie ik ook mijn binnenhemel alweer klaar staan. Het was een luie, saaie zomer. Begrijp me niet verkeerd, want ik had het best goed hoor, lekker in mijn veilige garage. De temperatuur was prima. Ik lag daar lekker droog en Kees kwam vaak langs  om te vragen of ik nog wat nodig had en te checken of alles naar wens was. Maar ja, je wordt er toch een ietsje  pietsje lui van!!!!!

Goed, ik ben nu weer lekker buiten. De wind aait weer over mijn gladde bolletje. Het weer viel nog niet helemaal mee: een beetje wind, een spettertje regen, maar dat deert mij allemaal niet. En weer heerlijk genoten van alle aandacht en zorg van al die ouwe blaaskaken.  (sorry hoor, maar dat is een privé koosnaampje voor die gasten die me weer  overeind helpen.) O ja ik moet  nog wel even excuses  maken. Ik lag eigenlijk een beetje te dollen met de gronddoeken. Je kent dat wel, een beetje wind er onder blazen en dan gaan ze mooi bol staan!!!! Het was natuurlijk nooit de bedoeling om mensen omver te kegelen.!!!! Dus nogmaals sorry.

Maar goed, ik sta weer helemaal te glimmen met mijn bolle buikje. Mijn binnen-hemel zit weer als gegoten, de temperatuur is perfect. Overdag lekker een zonnetje op mijn bolletje, wat wil een ballonhal nog meer?? En allemaal blije gezichten om me heen. Heerlijk om weer zes maanden lekker buiten te mogen staan en al mijn goeie vrienden en vriendinnen te beschermen tegen de weers-elementen. Vandaar het OPGEBLAZEN gevoel. Voor mij het lekkerste gevoel wat er is.

Wat ik dus eigenlijk zeggen wil, balonhalfluisteraars, ouwe blaaskaken, Kees, Aad en iedereen die ik vergeten ben, onwijs bedankt weer voor het vertrouwen dat jullie mij geven en het zorgvuldig en in goede harmonie opbouwen en opblazen.  THANKS.

Le grande Ballon.