Update vanuit de materiaal commissie

De renovatie van de tennisbanen is alweer een jaar geleden uitgevoerd, maar zelfs nu doen we nog kleine aanpassingen die ons park mooier maken. Hopelijk was je onze nieuwe telborden al opgevallen. Maar een aantal zijn helemaal opvallend met de vermelding van onze baansponsoren erop. Onze baansponsoren zijn:

  • Baan 1: Hamifleurs/Hamiplant
  • Baan 3: Boekestijn Administratiekantoor
  • Baan 5: Quality Guard
  • Baan 6: Familie W. Steentjes
  • Baan 7: Luiten Greenhouses.

Vanaf deze plek willen we deze sponsoren nogmaals bedanken voor hun steun! Wil je ook baansponsor worden, neem dan contact op met sponsoring@loo.w032c1.whn.mooieserver.nl.

Ook is de laatste hand gelegd aan het renoveren van de slootkant bij baan 7 en baan 10. De beschoeiing is opnieuw gedaan en ook is er zeil over de bodem gelegd en nieuwe planten en bomen geplant. Ook de slootkant is nu af en maakt de uitstraling van ons mooie tennispark compleet. Hierbij willen we alle vrijwilligers die er steeds voor zorgen dat ons park er zo mooi bij ligt hartelijk bedanken!