Gezocht: damesteam voor Winter Clubcompetitie

Vanaf oktober gaat de Winter Clubcompetitie weer van start. Deze populaire competitie wordt op donderdagavonden tussen 19.00 uur en 23.00 uur gespeeld, waarbij heren- en damesteams het tegen elkaar opnemen in wedstrijden van een uur. Teams bestaan uit 4 of 5 personen, van wie er wekelijks twee een dubbelspel spelen. Er worden 8 speelrondes (waarin elk team 1x vrij is) voor de kerst en 8 speelrondes in de eerste maanden van het nieuwe jaar gespeeld. In totaal zijn er 4 heren- en 4 damespoules, die op basis van sterkte worden ingedeeld.

Voor de komende editie hadden alle deelnemers van vorig jaar de toezegging gedaan dit jaar wederom deel te nemen. Dit is dan de reden geweest dat er geen inschrijfmogelijkheid is geboden. Toch zijn we last minute geconfronteerd met een afzegging in een damespoule. Dit betekent dat er dit jaar toch nog een plekje vrijkomt voor een damesteam in deze gezellige competitie.

Interesse? Klik dan HIER om je in te schrijven. Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 16 september.  Als er meer dan één inschrijving is, zal er geloot worden om het vrijgekomen plekje in te vullen.

Deze competitie is alleen voor volwaardige leden van onze vereniging. Dit betekent dat dagleden geen mogelijkheid hebben om deel te nemen.