Koppelklaverjassen: organisatoren gevraagd

Al enige jaren organiseren wij, Ruud Hanemaaijer en Ronald Koeckhoven, het koppelklaverjastoernooi in de winter. Vaak een keertje in november en een keertje in maart. Dit hebben we altijd met heel veel plezier gedaan, maarrrrr….aan alles komt een eind; we hebben besloten hiermee te gaan stoppen.

Het zou alleen wel jammer zijn als het koppelklaverjastoernooi daarmee ook zou stoppen. Daarom zijn we op zoek naar minimaal 2 personen die het stokje van ons willen overnemen. Het is niet heel veel werk, maar een paar avondjes voorbereiding en de avond zelf ben je er wel aan kwijt.

Lijkt het je leuk om dit op je te nemen, dan helpen we je de eerste keer uiteraard goed op weg. Dus: Wil je dat het klaverjastoernooi blijft bestaan en vind je het leuk je steentje bij te dragen aan de vereniging, dan horen we graag van je! Mail naar Ruud via ruudhaan@hotmail.com of Ronald via ronald@disram.n.