Baanhuur in De Jong Verpakking Ballonhal

Vanaf de laatse week van september kan je weer heerlijk tennissen in onze ballonhal. Lekker op onze mooie banen spelen, waarbij de regen en wind geen rol spelen. Je kan de banen gedurende een vast tijdstip van september tot en met de 3e week van maart huren. Hier een overzicht van de vrije banen.

Het is mogelijk om één van de drie tennisbanen in de ballonhal gedurende de herfst/winterperiode doorlopend te huren. Voor het  vastleggen van de mogelijkheid van verhuur dient contact te worden opgenomen met Aad Kok via ballonhal@loo.w032c1.whn.mooieserver.nl. De hal kan door zowel leden als niet-leden worden gehuurd. Hierbij de link naar de tarieven (de tarieven staan onderaan vermeld).

Je kan de banen los huren via onze website online reserveren en afrekenen. Dus wil je lekker sportief de winter doorkomen, kom in beweging en kom lekker binnen tennissen!