Nieuwsbrief Sibma Tennis september 2018

Afgelopen week zijn, na de zomervakantie, de lessen weer begonnen. Dit zijn nog steeds de zomerlessen die de hele maand september doorlopen. September is een drukke maand bij ons op de club. Het Eetcafé De Witte Club Single Mix toernooi  is begonnen waarbij er in 2,5 week een hoop wedstrijden op alle niveaus worden gespeeld. Het is leuk om te zien dat ook de mensen, die dit jaar net zijn begonnen met tennis, hier ook aan deelnemen. Ook onze jeugdselectie heeft zich ingeschreven en kunnen zich in de hoogste poule weer meten met de rest van de club. Iedere avond een volle bak zorgt weer voor een hoop gezelligheid.

Voor de jeugdleden hebben we in de laatste week van de zomervakantie weer de tennisweek georganiseerd. Ruim 40 kinderen hebben hier aan meegedaan. Iedere ochtend tennistraining voor 5 dagen lang. We hebben gebruik gemaakt van de snelheidsmeter,  ballen kanon en iedere dag stond er ook een conditionele uitdaging op het programma. Vrijdag hebben we afgesloten met een gezellig toernooi waarbij iedereen met een prijs naar huis ging. Volgend jaar zeker weer een vervolg. Op de Facebook pagina van Sibma Tennis staan wat foto’s van deze week. Verder was er in de laatste week van de zomervakantie ook nog het Vandenende open jeugdtoernooi en op de laatste zondag van de vakantie het ouder kind toernooi. Kortom een hoop tennismomenten voor de jeugdleden en dat zien we graag.

Ook beginnen we half september weer met de najaarscompetitie. Maar liefst  15 jeugdteams hebben zich hier voor ingeschreven. 6  junioren-  en 6 groene teams. Voor de aller jongste op de worldtour hebben we 3 teams. Deze competitie is op zondag.

Het inschrijven en indelen van de winterlessen vindt ook plaats in september. Alle jeugdleden hebben in ieder geval wekelijks 1 les in de hal. De senioren kunnen kiezen in de hal of buiten. De lessen beginnen vanaf maandag 1 oktober. Heb je nog niet ingeschreven dan kan dat via deze link;

jeugd           https://goo.gl/forms/C0A9mVPFgXvWqwkc2

volwassenen  https://goo.gl/forms/f4Z1vWjC2uKtSNRd2

 

Iedereen veel succes tijdens het club single mix toernooi en de najaarscompetitie en we zien elkaar op 8 september tijdens het flower power party eindfeest.