Nieuws uit het bestuur

Zoals jullie weten bestaan we als vereniging door al het werk dat onze vrijwilligers in onze club stoppen. Eén van deze stille krachten en steunpilaren is Kees Zeestraten.

Kees is al jarenlang lid van de materiaalcommissie en zorgt er onder andere voor dat onze banen er perfect bij liggen. Ook bij de renovatie van de tennisbanen was Kees zijn inzet en inbreng weer van onschatbare waarde. Als blijk van waardering wilden wij Kees zijn naam blijvend aan ons tennispark verbinden. Wij hebben het pad bij baan 10 naar Kees vernoemd en hem hiermee op zijn verjaardag verrast. Zie hier het ‘Padje van Kees’.

Kees nogmaals enorm bedankt voor al je inzet, super!!!!

Vanuit de KNLTB komen berichten dat de ‘MijnKNLTB’- app per 1-9-2018 zal stoppen. Deze app wordt door veel tennissers gebruikt om hun competitie en ranking te volgen. Deze app zal worden vervangen door de KNLTB Club app. Wij krijgen geregeld vragen van leden hoe ze deze app kunnen gebruiken. Tijd voor een informatie update.

Wij hebben als vereniging gekozen voor het administratiesysteem van All United en niet dat door de KNLTB wordt aangeboden. Het systeem van All United past beter bij onze eisen en wensen voor een ledenadministratiesysteem. Wij zullen dan ook de club app van All United gaan aanbieden die dezelfde functies heeft als die van de KNLTB. Hierdoor heb je met de Club app een communicatiemiddel dat aansluit op onze andere systemen. We zijn nu bezig met het inventariseren en keuzes maken voor de inrichting en gebruik van de app en hopen deze snel te kunnen introduceren. We zullen jullie via de nieuwsbrief op de hoogte brengen zodra de app klaar is voor gebruik.

Het heeft dus geen zin om de KNLTB Clubapp te downloaden voor gebruik, zoals je gewend was met de oude app. Wel kan je tot de introductie van onze eigen club app bij de KNLTB inloggen om je competitie en ranking te kunnen volgen. Dit doe je door naar MijnKNLTB te gaan en om in te loggen.

Er staan 240 mensen op de wachtlijst die volwaardig lid willen worden. Maar wist je dat er geen wachtlijst is om “daglid” te worden? Je kan per 1 oktober daglid worden tegen een jaarlijkse contributie van € 85,00. Stuur een mail naar ledenadministratie@loo.w032c1.whn.mooieserver.nl om je als daglid aan te melden. Voor de mensen op de wachtlijst is het mogelijk om “daglid” te worden.

Daglid worden kan 2 maal per jaar en wel aan het begin van het zomerseizoen (per 1 april) en aan het begin van het winterseizoen (per 1 oktober). Je hebt dan de mogelijkheid om overdag (ook in het weekend) de banen te gebruiken, je kan mee doen op donderdag met de Roll-in (voorjaar en zomer), tennisles volgen en je kan deelnemen aan de clubtoernooien bij ’t Loo.

Ook ben je lid van de KNLTB en kan je aan open toernooien bij andere verenigingen meedoen. Met dit lidmaatschap kan je dus veel tennissen en de club en veel leden leren kennen. Klik hier voor meer informatie.