We gaan beginnen!

Bespanning gecontroleerd? Tactieken al doorgesproken na het ontvangen van de schema’s? Tennisschoenen klaargezet? Jaaaaa…. We gaan beginnen. Vanmiddag om 18:00 uur zullen de eerste wedstrijden aanvangen!

Wij van de organisatie, hebben er net als jullie, ontzettend veel zin in om er sportieve en gezellige  clubkampioenschappen van te maken de komende 2,5 week.Of je nu de uitdaging aangaat met jezelf door een single te spelen of juist lekker 3 mixpotten op het programma hebt staan, de fun staat bovenaan! In ons thema “Flower Power” gaan we dan ook terug naar de tijd waarin alles net een tempootje lager lag. Je mag je strakke spijkerbroek met wijde pijpen thuislaten maar een fleurig shirt is altijd leuk tijdens dit toernooi.

We zullen dagelijks de geplande wedstrijden en uitslagen laten zien via toernooi.nl  Houd daarom ook zelf goed de website of app van toernooi.nl in de gaten en onze facebook site van LTC ’t Loo waar dit op gepubliceerd zal worden of kijk op de website.

Wij hopen uiteraard dat het zoveel mogelijk droog weer blijft, maar ook met regen kan er snel weer worden gespeeld. We gaan er niet vanuit, maar mocht het regenen dan willen we jullie verzoeken de geplande wedstrijden aan te houden en gewoon naar de club te komen, tenzij je een telefoontje van de wedstrijdleiding krijgt!

Nog één belangrijke… staat 8 september al in jullie agenda? Vanaf 16:00uur tot laat in de avond wordt er een leuk eindfeest van dit tennisseizoen georganiseerd! Tegen een kleine betaling zijn er heerlijke maaltijden van Slagerij Zwaard en Non, is er muziek en bovenal veel gezelligheid!

We zien jullie graag snel op het tennispark en mocht je niet meedoen met het toernooi, kom dan zeker langs om aan te moedigen.