Vandenende Open Jeugdtoernooi, trainingsweek en ouder-kindtoernooi

In de laatste week van de schoolvakantie valt er voor onze jeugdleden genoeg te beleven op ons tennispark. Allereerst wordt van aanstaande woensdag tot en met zaterdag het Vandenende Open Jeugdtoernooi georganiseerd. Kinderen van verschillende tennisverenigingen uit de regio nemen het in verschillende leeftijdsklassen tegen elkaar op. Bekijk HIER het wedstrijdprogramma en kom de kids aanmoedigen!

Van maandag tot en met vrijdag wordt in de ochtenduren door tennisschool Sibma een trainingsweek georganiseerd. Elke ochtend worden er door Michel, Jurren, Erwin en Jeffrey uitdagende trainingen gegeven. Op deze manier ervaren onze jeugdleden hoe het is om als een prof te leven door dag in dag uit te trainen. Uiteraard wordt er tussendoor ook een hoop lol met elkaar gemaakt.

Als afsluiting van deze week is er op zondag  26 augustus ook nog het ouder/kind-toernooi. In een gezelligheidstoernooi nemen kinderen het samen met hun vader of moeder op tegen elkaar. De hele dag door zullen er op verschillende niveaus wedstrijdjes worden gespeeld.

Kortom, onze jeugd hoeft deze week niet stil te zitten en kan lekker op het tennispark bivakkeren.

P.s.: Door bovenstaande activiteiten zijn er deze week overdag (inclusief in het weekend) beperkt banen beschikbaar om vrij te spelen: in de ochtend tussen 9.00 uur en 12.00 uur zijn er GEEN banen beschikbaar en in de de middag zijn er beperkt banen beschikbaar, spelen kan in overleg met de wedstrijdleiding.