Inschrijven KP Holland Thuisblijverstoernooi

Het is weer tijd om jullie (samen of alleen) in te schrijven voor het meest gezellige tennistoernooi van het park, namelijk het KP Holland Thuisblijverstoernooi. Ondanks dat je niet op vakantie bent, begeef je je in het weekend van vrijdag 3 t/m zondag 5 augustus geheel in de sportieve vakantiesferen op “Costa Del Loo”. Hopelijk inclusief bijpassende temperaturen en zon…


Er wordt gespeeld in poules van 5 mix koppels waarbij ieder koppel 4 wedstrijden van 1 uur speelt. Deze wedstrijden zijn verdeeld over vrijdag, zaterdag en zondag. Op basis van de tenniscapaciteiten worden de poules zo gelijkwaardig mogelijk ingedeeld.

Uiteraard is ook dit keer weer het traditionele buffet op zaterdag. Daarbij wordt gezorgd voor live muziek. En natuurlijk mag op zondag de barbecue niet vergeten worden.

Speeltijden 
De geplande speeltijden zijn:

  • Vrijdag 19.00 tot 23.00 uur
  • Zaterdag 10.00 tot 18.00 uur
  • Zondag 10.00 tot 17.00 uur

Bij slecht weer kunnen de tijden iets variëren en kan er ook op de zaterdagavond gespeeld worden. Omdat we het toernooi over drie dagen spelen en daarom een strak schema hebben, is er weinig ruimte voor verhinderingen. Het is namelijk wel het thuisblijverstoernooi… 😉

Inschrijving
Het inschrijven doe je als mixkoppel met daarbij de vermelding van je partners naam, adres en telefoonnummer. Ook kan je je alleen inschrijven., dan zoeken wij een partner voor je! De kosten voor de deelname zijn € 7,50 per persoon. Inschrijven is alleen mogelijk via deze link. Zoals boven al uitgelegd, gelieve de verhinderingen te beperken. De inschrijving sluit op 29 juli!

Bij het inschrijven kan je direct het buffet en/of de barbecue aanvinken en betalen. De kosten voor het uitgebreide buffet op zaterdagavond zijn € 12,50 p.p. Voor de barbecue op zondag is dit € 7,50 p.p. Dit staat ook allemaal duidelijk beschreven bij de inschrijving.

Donderdag 2 augustus kunnen tussen 19.00 en 21.00 uur de wedstrijdbriefjes met speeltijden worden opgehaald in de tenniskantine.

Als organisatie hopen wij op een geslaagd weekend met traditioneel mooi weer. Ook wordt er voor de kinderen gezorgd met een springkussen en andere leuke dingen in het thema van “Costa Del Loo”.