Nieuwsbrief Sibma Tennis juli 2018

Nog 1 week en dan zit het eerste deel van de zomer lessen er al weer op. In de 15 weken dat we bezig zijn geweest hebben we maar weinig uitval gehad zodat we met alle groepen mooi op schema liggen.

Een aantal groepen  sluiten de cursus af voor de zomervakantie en dat betekent dat er ruimte komt voor iedereen die na de zomervakantie nog een aantal weken zou willen lessen. Info michelsibma@sibmatennis.nl of 0650240258.

De laatste les voor de zomervakantie is op vrijdag 13 juli en we beginnen weer op maandag 26 augustus. In de zomervakantie is het wel mogelijk om privé lessen te volgen die per keer af te spreken zijn.

Op zaterdag 7 juli organiseren de trainers het leerlingen toernooi. Dit is een gezelligheids toernooi in de avond. Vanaf 17:30 tot 22:00 uur worden er dubbels en mixen gespeeld. In één van de pauzes kan worden gegeten en na het tennissen is er nog ruimte voor wat gezelligheid en een lekker drankje. Inschrijven kan nog steeds door HIER te klikken.

In de maand juni waren ook weer de clubkampioenschappen voor de dubbels. We vonden het leuk om te zien dat veel leden hier aan meededen .Op alle niveaus waren veel mooie en spannende wedstrijden te zien. Wij zijn trots dat onder de finalisten veel leerlingen van ons te vinden zijn. Ook mooi om te zien is dat de selectie jeugdleden die mee mogen doen zich prima kunnen handhaven in de hoogste poule. Laten we hopen dat de mix en single clubkampioenschappen dezelfde opkomst heeft. De 1ste dag is vrijdag 31 augustus en vrijdag 14 september zijn de finales. Inschrijven kan HIER.

Een record aantal jeugdteams hebben zich ingeschreven voor de najaarscompetitie op zondag. Dat belooft vanaf half september een gezellige drukte te worden bij ons op het park. Wij vinden het belangrijk dat er naast de tennisles nog meer tennismomenten zijn. Competitie en toernooien zijn daar een goed voorbeeld van.

Nog een mooi tennismoment voor de jeugd is de tennisweek . In de laatste week van de zomervakantie organiseren wij dat weer. Van maandag 20 aug t/m vrij 24 augustus zijn er 5 ochtenden gevuld met tennis en spel. We  gebruiken het ballenkanon,  snelheidsmeter, ook aan de conditie denken we natuurlijk. Op vrijdag is er een leuk toernooi waar iedereen een prijs verdient. Voor een drankje en wat lekkers zorgen wij iedere dag uiteraard . We beginnen iedere dag om 09:00 uur (tot 12:00 uur)  de kosten zijn 60 euro. Inschrijven kan nog steeds maar vol is vol door HIER te klikken.

Tijdens de tennisweek is ook het Open Vandenende Jeugdtoernooi, waaraan ook kinderen van andere verenigingen aan meedoen. Wil jij direct je verbeterde slagen in de praktijk brengen, schrijf je dan in door HIER te klikken.

We willen iedereen een goede vakantie toewensen, we zien elkaar eind augustus.