Clubkampioenschappen Jeugd: het was zeer gezellig!

We hebben er weer een zeer gezellig jeugdtoernooi op zitten. Alles zat mee, op een paar spetters na heeft het hele toernooi de zon zich laten zien. Er zijn heel wat komkommers en tomaten gegeten maar ook de snoeppot wist de jeugd uiteraard te vinden.

Er was een zeer hoog percentage qua inschrijvingen, echter heel soms was het wel even wachten en zoeken naar de deelnemers. Gelukkig wonen we in een dorp en wisten we vaak de desbetreffende vermiste deelnemers snel te vinden !!

Er is veel gelachen en gestreden tijdens de wedstrijden maar bovenal was er een hele sportieve sfeer. Dat was echt heel opvallend hoe leuk alle deelnemers met elkaar omgaan en het elkaar gunde als de ander gewonnen had. Dat is iets wat we natuurlijk graag zien op ’t Loo en waar het om gaat dat je het leuk hebt met elkaar tijdens het tennissen.

Wat ons betreft tot volgend jaar !!

Bekijk hier de winnaars. En wil je alle foto’s zien? Die vind je hier!

Melanie, Claudia, Thessa, Tamara & Joann