Inschrijving Open Jeugdtoernooi ‘s-Gravenzande

Van maandag 9 t/m zaterdag 14 juli organiseert LTC ’s-Gravenzande haar jaarlijkse Jeugdranglijsttoernooi*/Open Jeugdtoernooi en op woensdagmiddag 11 juli een Rood en Oranje Event. Alle jeugdleden van LTC ’t Loo zijn van harte welkom.

We spelen dit jaar in de laatste schoolweek, net vóór de zomervakantie. De wedstrijden worden in principe gepland op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 16.00 uur, woensdagmiddag vanaf 13.30 uur en in het weekend. De planning is uiteraard in overeenstemming met de door de deelnemers aangegeven beschikbaarheid.

Speel je in geel of groenKlik hier om in te schrijven (sluit woensdag 27 juni).

Speel je in rood of oranjeKlik hier om in te schrijven (sluit zaterdag 7 juli) voor het Rood en Oranje Event op woensdag 11 juli (’s middags tussen 14.00-17.00 uur).

Voor vragen kun je altijd mailen naar openjeugdtoernooi@ltc-sgravenzande.nl