Inschrijving Vandenende Open jeugdtoernooi geopend, maar…..

Traditiegetrouw wordt het Vandenende Open jeugdtoernooi in de laatste week van de zomervakantie georganiseerd. Bij dit toernooi nemen kinderen uit de hele regio het tegen elkaar op in verschillende leeftijdsklassen. Dit jaar wordt het toernooi georganiseerd van zondag 19 augustus tot en met zaterdag 25 augustus. Wij hopen dat zoveel mogelijk kinderen van onze vereniging weer meedoen met dit leuke en gezellige toernooi.

Vanaf heden kan er ingeschreven worden door HIER te klikken.

Echter, zoals in de titel van dit bericht al aangegeven, is er nog wel een ‘maar’ aan de organisatie van dit toernooi. Enkele leden van het huidige organisatiecomité hebben namelijk te kennen gegeven dat zij de activiteiten voor dit toernooi niet meer kunnen combineren met hun werk. Wij zijn dus naarstig op zoek naar versterking van de wedstrijdleiding. Vind je het leuk om je steentje bij te dragen aan dit geweldige toernooi? Laat dit weten via tc@loo.w032c1.whn.mooieserver.nl weten. Elke vorm van hulp is meer dan welkom, dus wij zien graag de aanmeldingen tegemoet.

Het toernooi wordt gecombineerd met een tennisweek, die georganiseerd wordt door onze trainers. Speciaal voor onze jeugdleden is er de mogelijkheid om een midweek lang van 9.00uur tot 12.00uur te trainen. Hiermee kan jij je perfect voorbereiden op het toernooi wat in de middag georganiseerd wordt. Deelname aan de tennisweek kost €60,-. Door HIER te klikken, kan jij je hiervoor inschrijven.