Nieuwsbrief Sibma Tennis juni 2018

De voorjaarscompetitie zit er al weer op en op vele competitie dagen hebben we over het weer niet te klagen gehad. De gezelligheid staat natuurlijk voorop maar ook zijn dit jaar verschillende teams kampioen geworden. Gefeliciteerd, top gedaan!

De najaarscompetitie begint half september weer en groot aantal teams gaat hier weer aan meedoen. Inschrijven kan nog via deze link:

http://ltc-tloo.nl/2018/05/23/inschrijving-knltb-najaarscompetitie-2018/

Vanaf vrijdag 8 juni t/m vrijdag 22 juni zullen de clubdubbel kampioenschappen weer worden gehouden. Het mooie aan dit toernooi is dat er altijd minimaal 3 wedstrijden worden gespeeld en dat in de poule ook gelijk gespeeld kan worden. Iedere avond een hoop mensen op de vereniging en op ieder niveau heel veel leuke wedstrijden. Vrij spelen is in die periode dan ook niet mogelijk.

De tennislessen gaan tijdens de clubdubbel wel gewoon door zodat we mooi op schema kunnen blijven.

Een ander leuk tennis toernooi is het leerlingen toernooi. De trainers organiseren het op zaterdag 7 juli vanaf 17:30 uur. Het is voor iedereen die les heeft(of heeft gehad). Het is een toernooi waar de gezelligheid voorop staat. Iedereen speelt minimaal 3 dubbelwedstrijden met verschillende partners . De koppels worden door de trainers samengesteld zodat iedereen op zijn eigen niveau leuke wedstrijden kan spelen.

Tijdens een van de pauzes is er een mogelijkheid om een lekkere maaltijd te bestellen en na wedstrijden is er nog tijd voor een drankje.

We hebben nog plek dus schrijf je snel in via deze link https://goo.gl/forms/9fctz0NfdZQFLXhr2

Voor de jeugd hebben we natuurlijk ook iets leuks in petto.

In verband met de renovatie van de banen vorig jaar kon het helaas niet doorgaan, maar dit jaar gelukkig wel.

In de laatste midweek van de schoolvakantie (ma 20 t/m vrijdag 24 augustus) organiseren wij weer de tennisweek. Iedere dag van 09:00 uur tot 12:00 tennis. We werken met alle trainers en gebruiken hulpmiddelen zoals ballenkanon en snelheidsmeter. Naast het technische gedeelte wordt er ook aandacht besteed aan de conditie en natuurlijk de tactiek. Op vrijdag is een afsluitend toernooi waar leuke prijsjes te verdienen zijn.

Ook aan wat lekkers en drinken is natuurlijk gedacht.

Kosten voor deze hele week zijn slechts 60 euro. Schrijf je snel in want vol is helaas vol https://goo.gl/forms/wAVOLSaldONICJdf2

Ruim 20 nieuwe kinderen zijn na de introductie cursus lid geworden bij ons op de vereniging en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Welkom ook namens ons.

De tennislessen lopen door tot vrijdag 13 juli en beginnen dan weer na de zomer vakantie.

Er is nog mooi uur beschikbaar op donderdag 21:00 uur voor degene die goed voorbereid aan alle komende toernooien zou willen beginnen.

Succes allemaal!