Nieuwsbrief Sibma Tennis mei 2018

De eerste maand van het zomerseizoen zit er al weer op. We zijn prima begonnen met bijna geen uitval door slecht weer. Veel lesuren zijn in de avond al bezet maar op donderdag 2100 uur is nog 1 uur beschikbaar. Dit uur zou gebruikt kunnen worden voor competitie training of een aantal privé- of groepslessen. Bij interesse even contact opnemen met Michel(0650240258).

Al vele jaren organiseren wij het leerlingen toernooi. Het leerlingen toernooi is voor iedereen die les heeft van elk nivo. Het is een puur gezelligheids toernooi waar we meerdere dubbels spelen en daarna er een gezellige avond van maken. Het afgelopen jaar ging het helaas niet door wegens te weinig inschrijvingen. We hopen dat er dit jaar voldoende mensen mee gaan doen. Het leerlingen toernooi is op zaterdag 7 juli en inschrijven kan via deze link. https://goo.gl/forms/9fctz0NfdZQFLXhr2

Voor de jeugd zijn er in de maand april weer verschillende activiteiten geweest. Natuurlijk is de competitie weer begonnen. De competitie van de groene tenniskids is van de woensdag naar de zondag gegaan. Het is daarom gezellig druk met veel teams op zondag. Ook worden er mooie wedstrijden gespeeld met goede resultaten.

Na de open middag hebben 22 nieuwe kinderen zich opgegeven voor de introductie cursus.

In 5 lessen gaan we de kids proberen de beginselen van het tennis bij te brengen en hopelijk kunnen we na die 5 lessen weer een aantal nieuwe jeugdleden bij ons verwelkomen. Daarnaast hebben we ook nog 9 kinderen die zich via de buiten schoolse opvang hebben aangemeld. Ook zij doen de 5 intro lessen. Dus ruim 30 nieuwe gezichten bij ons op de club en daar zijn we blij mee.

Voor alle basisscholen in de Lier waren op vrijdag 20 april de koningsspelen. Alle 160 kinderen uit groep 6 waren daar bij aanwezig bij ons op de club. Wij hebben in 2 uur alle kinderen kennis laten maken met de tennissport. We doen dit nu al een aantal jaren en gaan dit zeker volgend jaar weer organiseren voor de Lierse jeugd.

Ivm de mei vakantie gaan de jeugdlessen niet door van vrijdag 27 april t/m donderdag 3 mei. Op 4 mei beginnen de jeugdlessen weer.

Iedereen een goede vakantie toe gewenst!