Menzis Tenniskids Feest

Speel jij mee in de  World Tour of Groene competitie? Zorg dan dat je drie keer of vaker meedoet, want dan krijg jij een uitnodiging van de KNLTB voor het Menzis Tenniskids Feest op één van de zes locaties in het land! Dit spetterend slotfeest is op zaterdag 7 en zondag 8 juli 2018.

   

 

De feesten zijn van 10.00 tot 15.00 uur en het belooft een geweldige dag te worden met veel tennis, fun & entertainment. En misschien zijn Ace & Love, de mascottes van Tenniskids, en Bart Boonstra (presentator van Nickelodeon) ook wel van de partij! Deelname is gratis en je mag ook één vriendje of vriendinnetje meenemen, hij of zij hoeft geen lid te zijn van de KNLTB. Op het feest krijg je ook nog eens een gratis Tenniskids shirt én een Ace & Love demper.

 

Op zes locaties in het land!

De feestelijke afsluiting van de Tenniskids competitie vindt dit jaar op meerdere locaties in het land plaats, zodat het feest voor alle kinderen bereikbaar is. Hieronder kun je zien op welke datum er een feest in jouw omgeving is. Maak ook al jouw tennisvriendjes en –vriendinnetjes enthousiast voor het feest en kom samen naar het Menzis Tenniskids Feest!

Meld je aan!

Omdat de eerste speeldag van de Kia World Tour afgelast is, vanwege weersomstandigheden, ontvangen kinderen al een uitnodiging bij drie keer meespelen in plaats van vier keer. Ieder feest heeft een eigen programma, een tipje van de sluier vind je hieronder! Aanmelden doe je door te klikken op de locatie waar je naar toe wilt. Op iedere locatie kunnen we 250 kinderen een geweldige dag bezorgen, dus vol=vol!

Zodra kinderen drie keer hebben meegespeeld ontvangen zij een uitnodiging. Omdat in juni een groot aantal kinderen in de Kia World Tour de drie keer spelen kunnen halen, kan het zijn dat de inschrijving voor de kinderen van de Groene competitie tijdelijk sluit. Zo krijgt iedereen de kans om naar het Menzis Tenniskids Feest te komen!

7 juli

 • Asten (t’Root)
  • Glow in the dark tennis
  • Beachtennis en padel
  • Een te gekke stormbaan en springkussens
 • Haren (Tennis- en Squashclub Haren)
  • Tennis en fun: glow in the dark tennis en rolstoeltennis
  • Tennissen met toptennisser Sander Arends (nummer 70 van de wereld in het dubbelspel)
  • Te gekke stormbanen en springkussens

8 juli

 • Alkmaar (T.C. Alkmaar)
  • Magic show
  • Optreden Sezina Steur van de The Voice Kids en Junior Songfestival
  • Photoshoot met echte roofvogels
 • Den Haag (THOR De Bataaf)
  • Expeditie Robinson thema met verschillende ‘eilandproeven’ en natuurlijk beachtennis
  • Tennisproeven: ballenkanon, in een rolstoel tennissen en snelheid meten
  • Super gave opblaasbare luchtkussens in Expeditie Robinson stijl
 • Veenendaal (T.V. Spitsbergen)
  • Tennisplezier op 21 tennisbanen; een dag vol wedstrijden, conditietraining en entertainment
  • Entertainment van rasartiest en ex-basketballprof (2.11 meter) Henk Pieterse
  • Win jij de meet en greet met Nickelodeon presentator Bart Boonstra

Meer informatie? Lees hier verder!