World Tour van start met Brandalarm!

Op zondag 18 maart begon de World Tour. Door de extreme kou was het bijna overal afgelast, maar omdat we bij ’t Loo in de hal konden spelen ging het bij ons wel door. En toen, vlak nadat de eerste bal geslagen was,… ging het brandalarm af!

In het halletje bij de draaideur was rook te zien, dus werden alle kinderen snel naar buiten geloodst en de brandweer gebeld. Die was gelukkig snel ter plaatse. De politie kwam zelfs ook nog. Helaas moesten de wedstrijden in de hal worden gestaakt en omdat het buiten echt te koud was om te tennissen, kwam de eerste speeldag al vroeg ten einde. Maar er zijn wel een paar hele leuke foto’s gemaakt en gelukkig viel de schade ook erg mee!

Op zondag 24 maart was de tweede speeldag. Het was een top dag! Ondanks dat de tijd was verzet, was iedereen fris en fruitig aanwezig. En mede met de super goede hulp van de ouders en het lekkere weer, liep het allemaal gesmeerd. Op 8 april gaan ook de groene competitie en de junioren weer van start.

Zet ‘m op allemaal en veel plezier!