Het Rijk Zwaan Club Dubbel 2018 komt eraan

De voorjaarscompetitie is net van start gegaan en het tennisseizoen is daarmee in volle gang. Zoals de meeste van jullie inmiddels wel weten beginnen we na afsluiting van de voorjaarscompetitie direct met de Rijk Zwaan Club Dubbel 2018 voor de heren- en dames. Deze Clubkampioenschappen zullen dit jaar plaats vinden van vrijdag 8 juni t/m vrijdag 22 juni. Omcirkel deze data alvast in de agenda, zodat jullie alle tijd hebben voor dit ‘wereldse’ toernooi!

Op de doordeweekse dagen starten we om 18:00u en gaan 21:45u de laatste wedstrijden de baan op. In het weekend worden de wedstrijden gespeeld tussen 10:00u en 20:00u. Let op: Dag-leden zijn ook van harte welkom op het toernooi, dus onder alle dag-leden verwachten we ook vele inschrijvingen.

Heb je plannen voor een weekend weg? Plan dit dan niet op speeldagen van het toernooi, aangezien de duur van het toernooi is ingekort en we minder verhinderingen kunnen accepteren.

Na het succes van vorig jaar wordt de categorie 7 wederom verdeeld in 7A en 7B, dit geldt voor zowel de dames als de heren. Wij vragen u zelf om een keuze te maken tussen de 7A en de 7B. De 7A is een hoger niveau dan de 7B. Ook hebben we voor de oudere jongeren nog steeds de 45+ poule waarbij alle deelnemers als vanzelfsprekend 45 jaar of ouder moeten zijn. Voor de categorie 2 t/m 5 is het ook dit jaar weer mogelijk een eigen partner te kiezen, verras ons!

De inschrijving voor het toernooi opent maandag 23 april, dus tot die tijd kunnen jullie op zoek naar een geschikte partner en dan zien we al jullie inschrijvingen hopelijk spoedig tegemoet.