Nieuwsbrief april Sibma Tennis

De winter periode zit er weer op . Ondanks de soms wat slechte weersomstandigheden afgelopen weken hebben we de winter periode goed kunnen afsluiten.

Vanaf dinsdag 3 april beginnen wij met heel veel zin aan de zomerlessen. Er zijn in de avond  nog enkele uren beschikbaar. Bijvoorbeeld maandag 21:30, donderdag 19:00, en zaterdag 09:00 uur. In de ochtend en overdag is er ruimte genoeg voor (privé)lessen.

Deze uren kunnen worden gebruikt voor nog een aantal competitie trainingen of voor nieuwe(beginnende) leden die nog geen groepje hebben. Wij proberen dan een leuke groep te maken zodat er goed aan het seizoen begonnen wordt.

Info michel@sibmatennis.nl of 0650240258

In de maand maart hadden we een aantal leuke dingen voor onze jeugd. Op 16,17 en 18 maart zijn we met ruim 60 kids 3 dagen naar Duinrell  geweest. Ondanks dat misschien het koudste weekend van het jaar was dit weer een groot succes. Veel sport en spel  en natuurlijk de bonte avond. Dit jaar moesten alle groepen een vlog maken en dat ging ze heel goed af. We hebben echt vlog talenten bij ons op de club.

Een paar dagen later op 21 maart was de open dag voor de basisschool jeugd. De trainers verzorgde die middag voor ruim 50 kids een aantal lessen om  te laten zien hoe leuk tennis is. Aansluitend  was er de mogelijkheid om in te schrijven voor de introcursus.

Deze cursus begint woensdag 4 april. Voor slechts 30 euro kunnen de kinderen kijken of ze tennis leuk vinden. Materialen of lidmaatschap hoeft niet te woerden aangeschaft. Er zijn nog enkele plaatsjes vrij. Inschrijven kan via link https://goo.gl/forms/kmFGNb8ZLpTzpIuB2

Ook de jeugdlessen beginnen de eerste week april. Het is ons wederom gelukt ondanks vele voorkeuren en verhinderingen leuke groepen samen te stellen. De indeling is te lezen op de site www.sibmatennis.nl .

Op vrijdag 20 april zijn dit jaar weer de koningsspelen. Die ochtend zullen ruim 160 kinderen uit groep 6 bij ons tennisles volgen. De trainers gaan er net als vorig jaar weer een mooie dag van maken voor ze.

Rest ons ieder succes toe te wensen in alle competities en dat we maar een mooi en blessure vrij tennisseizoen mogen hebben dit jaar.