Een winderige dag

De ballonhal heeft weer zijn jaarlijkse “GROTE WIND !!”  gelaten. Vrijdag 23 maart was de dag dat het gebeuren moest, want Team-Westland stond te trappelen van ongeduld om het tennispark om te toveren in een winters “ski-paradijs“. (Tennissen met sneeuwballen lijkt me best leuk!!!!!) Deze vrijdag 23 maart werd dus een dag, waarop diverse perfect op elkaar ingespeelde team ’s,  naast en door elkaar heen een ware topprestatie moesten leveren. Team Kees-zee met het opbergen van onze “Tennis-bubble” en speelklaar maken van baan 1,2 en 3, Team Westland met het opleuken van het park om alles in wintersportsfeer te brengen en Team  kantinecommissie  t’ Loo  met het zorgen, dat alles en iedereen “gesmeerd “ liep. Als je ziet wat er allemaal tot stand komt op zo’n winderige dag!!!!! Poe, Poe! En dat met allemaal  vrijwilligers.!!!!

Namens TEAM KEES- ZEE wil ik iedereen, die zijn steentje bijgedragen heeft op deze vrijdag,  ONWIJS  BEDANKEN.

Team ballonhal;  Kees, Aad en Ton.